Українці сплачують за газ двома платіжками - за споживання та розподіл. Попри це особові рахунки для двох компаній різні.

В компанії "Нафтогаз" неодноразово наголошували, що для зарахування оплати за природний газ, отримання необхідних довідок та навіть передачі показників, потрібен номер особового рахунку. Але який з них обрати, якщо платіжки дві, а особові рахунки різні?

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

На це питання відповіли на офіційній сторінці "Нафтогазу".

Знайти номер свого особового рахунку можна за допомогою двох способів. Для цього знадобиться стара платіжка або підключення до Інтернету.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

1) Необхідний номер рахунку завжди вказується на платіжці за спожитий газ.

Важливо, що ОР споживача в компанії "Нафтогаз" відрізняється від рахунку, за яким українці сплачують за послуги розподілу газу. Особовий рахунок облгазу може складатися з 5,9 або 10 цифр, в той час, коли в "Нафтогазі" лише 9-ти значні коди.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

2) Щоб дізнатися особовий рахунок через сайт gas.ua зайдіть на сервіс та оберіть розділ меню "Клієнтам" і натисніть "дізнатися номер особового рахунку. Після цього введіть персональний ЕІС-код ( газовий номер об'єкта газопостачання), який складається з 16 символів та складається з цифр та латинських букв.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3,5 гривень за кіловат – як можуть змінитися тарифи на комуналку у 2024 році

Раніше портал Знай інформував, 75 гривень за куб і вище: українцям показали, як можуть змінитись ціни на воду

Також наш портал повідомляв, зимова субсидія для українців: як швидко дізнатися про призначення виплат