Незабаром почнуться зимові свята, тому українці вже потрохи складають плани покупок та продумують меню. А окрім улюблених страв на столі з'являються напої, серед яких є й алкогольні.

Тому сьогодні ми розповімо скільки доведеться заплатити в супермаркеті за популярний алкоголь. Актуальні ціни на вино та горілку, опубліковані на порталі Мінфін, а вартість шампанського - zakaz.ua.

Ціна шампанського

Вартість ігристого залежить від марки. Популярне "Артемівське" в Ашані коштуватиме від 178,90 грн до 226,20 грн. В мережі супермаркетів Новус, ціна цього шампанського коливається від 181 грн до 249 грн.

Ціна шампанського Ашан. Фото: скрін заказ.юа
Ціна шампанського Ашан. Фото: скрін заказ.юа

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Ціна шампанського Новус. Фото: скрін заказ.юа
Ціна шампанського Новус. Фото: скрін заказ.юа

Ціни на вино

За 750 мл червоного вина марки Vardiani Піросмані в середньому потрібно заплатити 101,30 грн. Найдорожча ціна в Новусі - 109 грн, а найдешевше напій можна купити за 89,90 грн в супермаркеті Ашан. В порівнянні з листопадом, вартість вина цієї марки зросла на 6 гривень.

Ціна вина. Фото: скрін Мінфін
Ціна вина. Фото: скрін Мінфін

Ціна горілки

На порталі Мінфін вказані ціни на горілку торгової марки Хлібний дар Класична (500 мл). Пляшка цього алкогольного напою в середньому коштує 117,52 грн. Тоді як в листопаді ціна була вищою на кілька гривень - 119,87. Найдешевше обійдеться горілка в Новусі 109,90 грн, а найбільше доведеться віддати в Метро - 133,96 грн.

Ціна горілки. Фото: скрін Мінфін
Ціна горілки. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на "молочку" можуть спустошити гаманець:скільки доведеться віддати за кисломолочний сир, йогурт та масло

Раніше портал Знай інформував, цінові перепади: скільки доведеться заплатити за овоч, без якого на кухні не обійтися

Також наш портал повідомляв, накрити новорічний стіл без боргів не вийде: Ашан та МегаМаркет показали ціни на оливки та рибні консерви