Вартість популярних продуктів змінюється мало не щодня, і не завжди в сторону збільшення. Тому сьогодні ми розповімо, які ціни на популярні молочні продукти зараз та як вони змінилися.

Актуальні ціни на йогурт, кисломолочний сир та масло, опубліковані на порталі Мінфін.

Кисломолочний сир

Середня вартість кисломолочного сиру Простонаше (9%) в порівнянні з листопадом зросла майже на 6 гривень. Зараз за 300 грамів доведеться викласти 76,12 грн, тоді як в листопаді цінники були 70,84 грн.

Ціни на кисломолочний сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кисломолочний сир. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Найдешевше кисломолочний сир коштує в Варусі - 74,40, а найдорожче в МегаМаркеті - 77,40 грн.

Йогурт

За місяць ціна йогурту Активіа (1,5%) знизилася. Це стосується улюбленого продукту різної ємності. За 290 мл в середньому доведеться віддати 24,95 гривні, а за 580 мл 24, 05 грн. Вартість йогурту в супермаркетах залишається приблизно на одному рівні.

Ціни на йогурт. Фото: скрін Мінфін
Ціни на йогурт. Фото: скрін Мінфін

Масло

В залежності від марки та відсотку жирності, масло по-різному змінилося в ціні. 200 грамів масла Селянське (72,5%) в середньому коштує 69,19 гривні. А в листопаді, такий же продукт коштував 70,59 гривні.

Ціни на масло. Фото: скрін Мінфін
Ціни на масло. Фото: скрін Мінфін

За 200 грамів масла Яготинське (73%) в українських супермаркетах доведеться заплатити 76,03 в середньому. В порівнянні з минулим місяцем, ціна збільшилася майже на 2 гривні. Зараз найдешевше обійдеться таке масло в Варусі - 73,80, а найдорожче - Метро з цінником в 78,54 грн.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, овочі стають дорогим задоволенням: як змінилися ціни на моркву, капусту та часник

Раніше портал Знай інформував, бюджетно не вийде: в скільки українцям обійдуться ключові страви на новорічному столі

Також наш портал повідомляв, українцям анонсували подорожчання важливої ​​комунальної послуги: як зміняться платіжки