Консервований горошок і кукурудза часто використовуються для приготування популярних салатів, без яких зокрема не обходиться святкування Нового року. Як змінилися цінники на продукти напередодні свят, показують дані порталу "Мінфін".

Новорічні свята вже на підході, тому саме час задуматись про закупівлю деяких продуктів для застілля. Наприклад, горошок та кукурудзу для салатів можна купити наперед, оскільки вони мають тривалий термін зберігання.

Консерви у супермаркеті / фото: відкриті джерела
Консерви у супермаркеті / фото: відкриті джерела

Ціни на зелений горошок

Середня вартість консервованого горошку торгової марки Novus - 53,99 гривні за 410-грамову баночку. Водночас продукт торгової марки "Верес" обійдеться в середньому в 50,66 гривні за 400 грамів, що трохи більше ніж на гривню дешевше, ніж місяцем раніше. Вартість продукту коливається від 42,99 до 54,50 гривні в залежності від торговельної мережі.

Ціни на горошок. Фото: скрін Мінфін
Ціни на горошок. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ціни на кукурудзу

Кукурудза цукрова в середньому продається по 32,92 гривні за 420 грамів. Мережі супермаркетів Varus, Metro та Auchan продають продукт за 31,90 гривні. Найвищий цінник у Novus - 35,99 гривні.
Кукурудза "Верес" у середньому обійдеться в 50,46 гривні за 340 грамів, що трохи дешевше, ніж минулого місяця.

Ціни на кукурудзу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кукурудзу. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, м'ясна нарізка спустошить гаманець: скільки обійдеться популярна закуска на новорічному столі.

Також наш портал інформував, супермаркети знизили ціни на гречку, рис та макарони: і це ще без акцій.

Крім того, ми писали, ціни на "молочку" можуть спустошити гаманець: скільки доведеться віддати за кисломолочний сир, йогурт та олію..