Люди потроху починають готуватися до новорічних свят: переглядають нові рецепти салатів та складають новорічне меню. А незамінною складовою в більшості страв стали майонез, різні соуси на основі кетчупу.

Тому сьогодні ми розповімо скільки доведеться витратити на пікантний смак улюблених страв. Актуальні ціни опубліковані на порталі Мінфін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість майонезу

Основним чинником, який впливає на вартість майонезу - марка та відсоток жирності. За даними порталу, за 300 грамів майонезу "Щедро" (67%) в середньому потрібно заплатити 43,67 гривні. При цьому найдорожче він обійдеться в Новусі - 50,99 грн. Найдешевше його можна купити в Ашані за 33, 90 грн.

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ціна майонезу. Фото: скрін Мінфін
Ціна майонезу. Фото: скрін Мінфін

Така ж упаковка майонезу "Королівський смак" (67%) обійдеться дорожче - 46,96 гривні. Найдешевше в Новусі - 41,99 грн., а от найвища вартість - 52,90 грн в Варусі.

Ціна кетчупу

На порталі Мінфін опублікували ціни на кетчуп торгової марки Торчин до шашлику. Загалом вартість соусу коливається від 24,99 грн до 32,10 грн за 270 грамів. Найдешевше він коштує в Новусі, а найбільше доведеться віддати в Мегамаркеті.

Ціна кетчупу. Фото: скрін Мінфін
Ціна кетчупу. Фото: скрін Мінфін

В порівнянні з минулим місяцем, вартість майонезу зросла, а от кетчуп навпаки - трохи упав в ціні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, немає святкового настрою: українцям розповіли, що нюхати перед Новим роком та навіщо робити вінок

Раніше портал Знай інформував, українські супермаркети виставили "новорічні" ціни на овочі: огірок уже знахабнів

Також наш портал інформував, ціни на "молочку" можуть спустошити гаманець:скільки доведеться віддати за кисломолочний сир, йогурт та масло