Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на овочі, зокрема на огірки, помідори та болгарський перед.

Варто одразу наголосити на тому факті, що в середині грудня овочі, які українці використовують для салатів, якщо порівнювати з минулим місяцем, встигли трохи подорожчати.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Вартість огірків

Зокрема огірки подорожчали з 76,14 грн/кг до 99,90 грн/кг. Гладкі додали ціни з 71,87 грн/кг до 113,27 грн/кг, колючі з 93,57 грн/кг до 109,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість помідорів

Червоні помідори подорожчали із 75,20 грн/кг до 85,70 грн/кг. Рожеві зросли в ціні з 87,75 грн/кг до 102,80 грн/кг. Помідори вершка подорожчали з 93,77 грн/кг до 104,45 грн/кг.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість болгарського перцю

Жовтий болгарський перець зріс у ціні з 152,89 до 156,60 грн/кг. Найпривабливіша для покупців ціна у мережі Metro – тут за кіло жовтого болгарського перцю беруть 146,90 грн.

Ціни на болгарський перець, скріншот: Minfin
Ціни на болгарський перець, скріншот: Minfin

Нагадаємо, овочі стають дорогим задоволенням: як змінилися ціни на моркву, капусту та часник.

Раніше повідомлялося, бюджетно не вийде: скільки українцям обійдуться ключові страви на новорічному столі.

Також, свинина - 190 грн, гречка - 33 грн, а цигарки - 95 грн: як в Україні змінилися ціни на кінець року.