Під Дніпром у річці Самара рибалка помітив прорив підводної труби, з якої у воду потрапляють невідомі речовини.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповів Рибак В'ячеслав Годовиченко у Facebook-спільноті "Ліга рибалок Дніпропетровської області".

Неподалік від селища Шевченка з пошкодженої труби в річку Самара виливається невідома рідина. Рибалці вдалося виявити прорив за допомогою ехолота. Він написав, що в тому місці розташовано дві труби – одна з них ціла, а друга пробита. Вони розташована на 200 метрів вище Самарського моста, в бік Самарської затоки (раніше – "озеро Леніна").

Знімок з ехолота / фото: Facebook
Знімок з ехолота / фото: Facebook

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Про свою знахідку В'ячеслав повідомив в поліцію і відповідні служби. Місцеві жителі розповіли, що це каналізаційна труба, яка зливає відходи в річку вже більше 20 років. Деякі також припустили, що це труба з місцевого заводу-таким чином вони незаконно позбавляються від викидів.

Пост В'ячеслава Годовиченко в Facebook / скріншот
Пост В'ячеслава Годовиченко в Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті можливе забруднення дериваційного каналу р.уж.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром невідомий бізнесмен скинув в грунт тонні небезпечних хімічних відходів, які несуть шкоду навколишньому середовищу і жителям міста. Мешканці Підгороднього підняли паніку, адже такі дії призвели до забруднення ґрунту та отруєння довкілля.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі недбайливі городяни влаштували сміттєзвалище під вікнами мешканців багатоповерхівок. Комунальники її ліквідують, а також пояснили причину появи неприємних відходів.