Кінець літа приніс жителям Дніпра нестерпну спеку, а разом з нею – масу неприємностей. Детальніше про це розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Щоліта річка Дніпро покривається зеленню. Всьому виною - спека, яка є ідеальним середовищем для росту водоростей і розмноження бактерій. Жителі міста вже звикли до даного явища, проте з кожним роком неприємний запах від річки стає все нестерпнішим.

Зараз Дніпро покрився зеленню і піною, а з набережної можна відчути неприємний запах. На думку екологів, в цьому винне глобальне потепління. Середньорічна температура з кожним роком зростає, а літо стає все спекотніше і триваліше. Ще однією причиною непридатності Дніпра могла стати стояча вода і відходи, які через колектор потрапляють в річку.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпровські "Мальдіви" потопають у радіації та нечистотах.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпропетровська область знаходиться на межі екологічної катастрофи через сотні тонн ракетного палива.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром зібрався мітинг через дозвіл на видобуток урану в області.