У Дніпрі співробітники комунальних підприємств продовжують очищати місто від стихійних сміттєзвалищ. Результатами виконаної роботи поділилася прес-служба Департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради у Facebook.

Повідомляється, що лише з початку 2020 року співробітникам департаменту вдалося вивезти майже 3 тисячі тонн сміття, які роками накопичувалися на стихійних звалищах Дніпра. Розчищенням території займалося підприємство "Екологія-Д".

У Дніпрі продовжують ліквідувати стихійні звалища / фото: facebook.com/dmreco

На даний момент в департаменті зареєстрували понад 200 об'єктів, які необхідно прибрати від сміття. Подібні місця фіксуються за допомогою спеціальних перевірок або на підставі заяви городян.

У середньому, для розчищення території комунальники використовують від 2 до 10 одиниць великої техніки на один об'єкт – фронтальні навантажувачі та самоскиди. У прибиранні можуть брати участь до 20 працівників підприємства, які приєднуються до прибирання в тих випадках, коли велика техніка не може самостійно прибрати засмічені місця.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Дніпрі продовжують ліквідувати стихійні звалища / фото: facebook.com/dmreco

У Дніпрі продовжують ліквідувати стихійні звалища / фото: facebook.com/dmreco

В Департаменті екологічної політики ДМР нагадують, що відходи, які утворилися в результаті проведення будівельних і ремонтних робіт, обрізки дерев на присадибних ділянках, великогабаритні відходи у кількості більше ніж 10% від загального обсягу ТПВ на одного людини, повинні вивозитися мешканцями за власний рахунок.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік на карантині вирішив побудувати житловий будинок під видо гаража.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновлюють роботу нових маршрутів громадського транспорту.

Також Знай.иа писав, що дніпрянам показали Соборну площу в 80-их.