Під Дніпром планують побудувати сміттєспалювальний комплекс.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У вівторок 11 червня на порталі Єдиного реєстру оцінки впливу на навколишнє середовище з'явилося повідомлення про плани спорудження сміттєпереробного комплексу в селі Спаське Новомосковського району Дніпропетровської області. Виконавцем цього рішення виступає ТОВ «Атларес».

Підприємство ТОВ «Атларес» планує встановити на території в 1 га за адресою вул. Степова 2 модульний термічний утилізатор, потужністю 3 МВт з системою очищення димових газів.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також у цей комплекс увійдуть: шредер, водонапірна башта, трансформаторна підстанція, лінія промивання і подрібнення тари, ємності для нейтралізації рідких відходів. Цей комплекс дозволить спалювати до 1,5 т. сміття за годину.

Після спорудження цього об'єкта можуть бути такі екологічні наслідки: викиди шкідливих речовин в атмосферу, шум і вібрація від машин, часткове вплив на рослинний покрив території. Але все це планують компенсувати озелененням.

Також портал "Знай.ua" писав, що літо скасовується: Україна йде під воду, фото немислимих руйнувань

Нагадаємо, ціни на продукти в Харкові можуть побити всі рекорди.