У Дніпрі внаслідок ДТП легковий автомобіль ВАЗ повис у повітрі через зіткнення зі сміттєвим баком. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 16 жовтня, на вулиці Воронезькій в Індустріальному районі Дніпра. За інформацією видання, легковий автомобіль Volkswagen не надав перевагу ВАЗ на перехресті, в результаті чого сталося зіткнення. Від удару ВАЗ винесло на узбіччя. Легковий автомобіль врізався в сміттєвий бак і як наслідок-повис на ньому передньою частиною.

На щастя, в ДТП постраждалих і жертв не було. Автомобіль ВАЗ довелося знімати зі сміттєвого бака за допомогою маніпулятора.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 10 років тому під Дніпром сталася найкривавіша масштабна ДТП з пасажирським автобусом за всю історію України.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпрян викупали під душем в дірявій маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Він їздив за кермом автомобіля Mercedes під впливом алкогольних напоїв, виставивши з вікна муляж пістолета.