У суботу, 30 травня, на трасі Дніпро-Нікополь відбулося смертельне ДТП, в якому зіткнулася вантажівка і легковий автомобіль. Про подробиці події повідомляє "Інформатор" і ДСНС у Дніпропетровській області.

Під Дніпром сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і легковика / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Відомо, що ДТП сталося близько 15:30 поблизу села Придніпровське Нікопольського району Дніпропетровської області. На трасі Дніпро-Нікополь зіткнулися автоцистерна DAF і легковий автомобіль Opel. В ході пригоди водій вантажівки травм не отримав, а от пасажирів і водія легковика у важкому стані направили в лікарню.

В іномарці під час події перебувала сім'я – подружня пара і 3-річна дитина. Співробітникам ДСНС довелося використовувати бензоріз і важкий лом, щоб дістати потерпілих з понівеченого автомобіля. Чоловік і жінка були госпіталізовані до Нікопольської міської лікарні №1, а дитину доставили в обласну дитячу лікарню в Дніпрі.

Під Дніпром сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і легковика / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Малюк був доставлений 30 травня в реанімацію у важкому стані. У дитини діагностували переломи ніг та руки і черепно-мозкову травму. За ніч лікарям вдалося стабілізувати стан дитини і підготувати її до переведення у відділення травматології.

Як пізніше повідомила головний лікар Нікопольської міської лікарні Олена Соломаха, 31-річний чоловік і його 33-річна дружина померли від отриманих травм.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі, на вулиці Ударників, повністю згорів трамвай.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі старенький "Жигуль" протаранив елітний Bentley.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі молодий хлопець кинувся під колеса машини.