У центрі Дніпра сталося потрійне ДТП за участю машин Lanos, Bentley і Жигулі. Фото і відео з місця події надав Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

У Дніпрі сталося ДТП між Жигулями і Bentley / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Як розповіли очевидці події, зіткнення сталося на вулиці Виконкомівській неподалік вулиці Староказацької (колишня Комсомольська). На перехресті водій Lanos, що належить сервісній службі, відмовився поступитися дорогою та протаранив "Жигулі". У свою чергу водій "копійки" не впорався з керуванням, зачепивши автомобіль Bentley.

На щастя, у ДТП ніхто не постраждав. На даний момент водії намагаються розібратися на місці, відмовившись від виклику поліції. На місці події медиків швидкої допомоги також немає.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що сьогодні, 28 травня, в Дніпрі перекрили частину вулиці Староказацької в районі перехрестя з вулицею Грушевського через ремонтні роботи. Крім цього, сьогодні в Дніпрі відбулося безліч ДТП в наслідок негоди і затоплених вулиць. Тому будьте обережні, рух може бути ускладненим. У центрі утворилися великі пробки: тягучки на Грушевського, Староказацькій, Челюскіна, Святослава Хороброго, проспекті Дмитра Яворницького, Коцюбинського, Глінки. Краще ці вулиці поки об'їжджати, щоб не застрягти в пробках.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молодий хлопець кинувся під машину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів".