Дніпровський лікар вирішила влаштувати екскурсію в реанімацію для тих, хто до сих пір не вважає COVID-19 загрозою. Відповідний пост директор Східного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров'я України Наталія Будяк опубліковала на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Жінку обурив той факт, що багато українців не розуміють небезпеки коронавірусу і продовжують влаштовувати масові урочистості за участю дітей. Наталя розповіла, що їй щодня надходять дзвінки від людей, з проханням знайти місця в лікарні для їх родичів, і одночасно з цим батьки в шкільній бесіді пропонують влаштувати для дітей святкування Дня Козацтва.

"Люди добрі! Давайте побережемо своїх рідних і всіх тих, хто нам не байдужий. Кожен контакт - це ризик інфікуватися і передати вірус своїм близьким. А тим, хто досі не увірував в коронавірус - ласкаво просимо на екскурсію в реанімацію", - написала Будяк.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі відомий волонтер» баба Люда " потрапила до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в лікарні Мечникова жінці відмовили в операції через її "параметри".

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в лікарні Мечникова помер сирота. Його зіштовхнули з триметрової висоти.