Ще в кінці вересня в Петриківському районі ВАЗ зіткнувся з фурою. В результаті ДТП постраждала сім'я, яка перебувала в салоні ВАЗ — 2-річний хлопчик і його батьки.

Постраждалих 24-річного чоловіка і 20-річну дівчину тоді відвезли в реанімацію лікарні Кам'янського. Пізніше з'явилася інформація, що маму дитини врятувати не вдалося — вона померла. У ніч на 9 жовтня, після довгої боротьби за життя, помер і 2-річний хлопчик.

Про це пише Інформатор, посилаючись на фонд "Совушка" у Фейсбуці.

Стало відомо, що батько малюка вийшов з коми і починає йти на поправку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

2-річного хлопчика Данила спочатку госпіталізували в лікарню Петриківського району, а потім доставили в дитячу обласну лікарню в Дніпрі. Його стан був вкрай важким, дитина була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. За його життя боролися досвідчені нейрохірурги і реаніматологи, проте врятувати його не вдалося.

Допомогти бабусі Данила можна так: 4149439043840002 Довганыч.І. І.

Нагадаємо, що моторошна аварія сталася 23 вересня в Петриківському районі. Водій легковика ВАЗ-2106 не впорався з керуванням і виїхав на "зустрічку", де врізався у вантажівку Renault. Удар був такої сили, що рятувальникам довелося вирізати водія з легковика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія, містичне ДТП шокувало всіх: "Повстання машин?"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі жінка загинула під колесами некерованої маршрутки-летів, як сто чортів