20 червня під Дніпром відбулося смертельне ДТП, в якій загинули і постраждали люди. На Запорізькій трасі Nissan зіткнувся з фурою. Аварія забрала життя двох чоловіків і дитини, а вижили двоє молодих дівчат.

постраждала в ДТП під Дніпром Фото: скріншот

Щоб врятувати Юлію Дудник і Валерію Юнусова рідні відкрили збір коштів. На даний момент дівчата перебувають в одній з лікарень Дніпра і борються за життя. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Постраждала в ДТП під Дніпром Фото: скріншот

Рідні збирають гроші на карту сестри однієї з дівчат Лілії Макиевской. Крім того, рідні показали дівчат на фото, якими вони були до аварії, є знімок розбитої машини, від якої майже нічого не залишилося.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

все що залишилося від автомобіля після ДТП під Дніпром Фото: скріншот

Варто відзначити, що обставини цього ДТП з'ясовує поліція. Однак на даний момент відомо, що автомобіль Nissan Maxima врізався у фуру, в результаті чого загинули троє людей, в тому числі і дитина. Подія трапилася на кордоні Солонянського району. Правоохоронці розповіли, що фура їхала у бік Дніпра, як і легковий автомобіль. Зіткнення сталося через те, що фура стала повертати. Патрульні також відзначили, що в автомобілі знаходилися 7 чоловік. Троє з них загинули, ще четверо отримали різні травми і були госпіталізовані.

У Дніпрі також сталася ДТП, в якій Ford на високій швидкості влетів у " Газель і розбився. Інцидент стався 20 червня пізно ввечері. Під час зіткнення загинув водій легкового автомобіля. Примітно, що правоохоронці стали свідками зіткнення, так як намагалися зупинити іномарку за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, Знай писав, що на трасі під Дніпром легковик влетів під фуру, загинули три людини.

Знай повідомляв, що в Дніпрі водій легковика на швидкості влетів у " газель і загинув на місці.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в технічному ставкою ЮМЗ виявили останки тіла.