У Дніпрі померла 27-річна жінка, яка постраждала в результаті ДТП на Полтавському шосе. Детальніше про це розповідає видання "Репортер".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в неділю, 9 серпня, на Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася смертельна ДТП – автомобіль Daewoo Lanos вилетів на зустрічну смугу руху, зачепив Skoda, після чого врізався у відбійник і перекинувся на дах.

В результаті аварії постраждали пасажири обох автомобілів, а однорічна дитина, яка перебувала в Daewoo, померла на місці події від отриманих травм. У лікарню у важкому стані доставили ще трьох осіб-батьків дитини і ще одну пасажирку Daewoo.

27-річна мати була госпіталізована в лікарню Мечникова у важкому стані. Вона перебувала в комі III ступеня. Її життя підтримувала апаратура і високі дози ліків. Сьогодні вночі стало відомо про її смерть.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У тій же лікарні як і раніше знаходиться водій Daewoo – 29-річний батько загиблої дитини. Його розташували в реанімації в комі II ступеня. Медики діагностували у нього черепно-мозкову травму з субарахноїдальною кровотечею і розтрощення правої вушної раковини.

Третя постраждала також перебувала в автомобілі Daewoo. Її госпіталізували до лікарні Мечникова із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку. На даний момент 25-річна дівчина перебуває у свідомості, проте вона дезорієнтована. Лікарі діагностували у неї амнезію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпропетровська область стала рекордсменом за кількістю кинутих дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа, у приватному секторі міста Дніпро школярі вирішили влаштувати погром разом зі стріляниною.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік побив 10-річного хлопчика.