Телеведучий Руслан Сенечкін відзначив 10-річчя роботи на телеканалі 1+1. Він розповів, як починав свою кар'єру і як досяг популярності серед телеглядачів. Вже кілька років Руслан будить українців. Він відкрив у собі безліч талантів, які допомогли зробити програму "Сніданок з 1+1" ще цікавішою.

30 серпня 2010 Руслан вперше увійшов до студії і провів перший прямий ефір. Відтоді о 6: 30 ранку щодня він розважає українців і заряджає гарним настроєм у будь-яку погоду.

Завдяки своїй харизмі Руслан Сенечкін став мемом і справжнім брендом ранкового телешоу. На нього хочуть бути схожими молоді люди. Вони вибирають окуляри, як у Руслана, стрижку і навіть відрощують бороду.

Телеведучий розповів, що його кар'єра почалася в Дніпрі на радіостанції. Поступово він дійшов до ведучого новин, але перед цим він працював кореспондентом і телеведучим. За 10 років роботи Руслан став володарем статуетки «Телетріумф».

Нагадавши, Знай писав, що в день вчителя ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук відвідала прямий ефір ранкового шоу "Сніданок.Вихідний", де згадала свої шкільні роки і розповіла про знайомство з чоловіком.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також Знай повідомляв, що телеведуча Марічка Падалко, після подолання коронавірусу відповіла шанувальникам на дуже важливе питання. Марічка Падалко зізналася, що їй часто надходять запитання від шанувальників щодо годин, які вона постійно носить.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію - у неї рак. Довгий час українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу.