У Дніпрі провели незвичайний концерт на воді в рамках щорічного фестивалю "ГогольFest". Про яскравий захід у центрі міста розповідає видання "Інформатор" з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

У п'ятницю, 2 жовтня, в Дніпрі стартував арт-фестиваль "ГогольFest", в рамках якого в місті проводиться безліч цікавих заходів. Так, в суботу, 3 жовтня, пройшло відкриття свята на Фестивальному причалі, на якому виступила група "ДахаБраха".

Концерт був безкоштовним для всіх жителів міста і пройшов в дійсно незвичайному форматі – сцена з артистами була встановлена на баржі, яка знаходилася в десятках метрів від берега. Щоб подивитися виступ на Фестивальному причалі зібралися сотні городян - вони робили фото на пам'ять і знімали концерт на відео.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Музиканти, в свою чергу, не забували спілкуватися з глядачами і відзначали, наскільки важлива їм увага слухачів.

Крім незвичайного формату, погляд городян прикувала яскрава ілюмінація, яку встановили на баржі. Небо освітили яскраві промені прожектора, які помітили мало не всі жителі Дніпра. Плавзасіб з музикантами пересувався повільно, тому всі гуляючі по набережній змогли насолодитися нестандартним виступом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі стартував незвичайний конкурс дитячого малюнка-юним художникам у віці від 6 до 14 років пропонують намалювати портрет улюбленого олігарха.

Як повідомляв портал Знай.иа, з понеділка, 5 жовтня, Дніпро увійде в "помаранчеву" зону карантину.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області зупинку перетворили на шедевр мистецтва.