У Дніпрі сьогодні відзначають День міста. З нагоди свята городян чекали парад комунальної техніки, відкриття оновлених вулиць і скверів, а також святкові концерти і флеш-моби. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначається, що Ранок у Дніпрі розпочався з параду комунальної техніки, який проводили цього року вперше. На вулиці міста вивели майже шість десятків різноманітних одиниць техніки, що обслуговує комунальну сферу Дніпра. Дійство супроводжувалося виступом Ансамблю барабанщиць, які супроводили техніку по всьому центральному проспекту Яворницького.

Фото: Наше місто
Фото: Наше місто

Фото: Наше місто
Фото: Наше місто

Фото: Наше місто
Фото: Наше місто

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото: Наше місто
Фото: Наше місто

Трохи пізніше відбулося святкове відкриття оновленої та відреставрованої вулиці Короленка - там діти влаштували флеш-моб з танцями, за яким спостерігали перехожі. Пішохідна вулиця, що стала зовсім недавно, припала до смаку городянам, перетворившись на популярне місце відпочинку.

Площа біля парку Шевченка також отримала нове "вбрання" до свята – її замостили бруківкою.

Фото: Depo.Дніпро
Фото: Depo.Дніпро

На набережній традиційно зібралися байкери-вони також проїхалися святковою колоною.

Увечері в кожному районі Дніпра проведуть святкові концерти, а в центрі покажуть масштабне лазерне шоу.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Філатов проїхався по Зеленському через довічну стипендію для батька: "Е * * ное шапіто"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови