Стало відомо про те, що в Дніпрі випекли піцу-рекордсменку в українському орнаменті.

Таким чином, повідомляється, що на День міста в Дніпрі на майданчику поруч з Державним цирком пройшов святковий ярмарок. Там встановили національний рекорд з виготовлення піци в українському орнаменті. Про це повідомили у Дніпровській міській раді.

Шість кухарів і чотири помічники спекли 50-метрову піцу. На її приготування пішло близько п'яти годин.

Така ідея виникла ще до карантину, але зробити вирішили це на День міста, щоб піднести місцевим такий подарунок.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому, запрошений шеф-кухар з Києва Віктор Альохін розповів, що у неї навіть є назва - «Козак Мамай». До неї входять традиційні українські інгредієнти.

Після того, як був зафіксований рекорд, піцу могли спробувати всі бажаючі.

На набережній традиційно зібралися байкери-вони також проїхалися святковою колоною.

Увечері в кожному районі Дніпра провели святкові концерти, а в центрі показали масштабне лазерне шоу.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Філатов проїхався по Зеленському через довічну стипендію для батька: "Е * * ное шапіто"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови