У дніпровському барі дівчину не пустили в туалет і нахамили.

Про це повідомила Поліна Положенцева на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами дівчини, вона прямувала на автобус в Запоріжжі, коли їй знадобилася вбиральня до відправлення автобуса залишалося 10 хвилин, розуміючи, що не вона не встигне вистояти величезну чергу в ТРЦ дніпрянка вирішила зайти в "Capone bar" який був по дорозі.

"Я забігаю в заклад і жалісно прошусь в туалет. Пояснюю ситуацію і згадую, що в гаманці приховані 5 гривень, які планую віддати в подяку. На що персонал з 4 чоловік в абсолютно порожньому барі починає мені пояснювати, що у них відвідування вбиральні коштує 20 гривень. А це рекорд для України. Найвища ціна-біля аеропорту в Одесі-8 гривень. Я дивуюся прайсу. Мені у відповідь Кажуть: "якщо Вам не подобається, йдіть в" Міст Сіті" - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Намагаючись загладити назріваючий конфлікт, дівчина спробувала пояснити, що в дорозі їй доведеться провести дві години, а маршрутка йде через дві хвилини. Але в підсумку в туалет її не пустили, і дівчині довелося терпіти до Запоріжжя.

Але на цьому історія не закінчилася, в Instagram арт-менеджер закладу нахамив Положенцевій, запропонувавши їй роботу, «якщо у неї не двадцяти гривень на відвідування туалету».

"Я написала про цю ситуацію в сторіс Instagram. Але замість "вибачте" -отримала кілька хамських повідомлень від арт-менеджера. Коротко, вона запропонувала мені роботу, так як запідозрила, що у мене немає 20 гривень. Подумала, подумала, і вирішила, що попрацювала б з ними. Цим хлопцям явно не вистачає навичок в роботі з негативними відгуками",- розповіла Поліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Креатив українського суші-бару спровокував скажений скандал у мережі: "продають Сталіна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівських школярів нагодували котлетами з черв'яками, батьки киплять: "це білок?"

Також «Знай.иа " писав, що У популярному кафе Тернополя спалахнув бридкий скандал: "жінка не вміє готувати, залиште її для краси"