Стало відомо про те, що в Дніпрі дитячі розваги на закиданні викликали скандал в соціальних мережах.

Таким чином, повідомляться, що дитячі пустощі посварили користувачів в соціальних мережах, а акті викликали хвилю критики.

У мережі з'явилася публікація, в якому небайдужі звернулися до батьків дітей, які виходять гуляти одні.

Все частіше діти і підлітки почали гуляти в районі 33 дитсадка, і лізти в закидання. Це дуже небезпечно, і якщо раптом щось трапиться, то потім винних знайти буде вже неможливо.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У коментарях всі почали шукати хто правий або винен, але, до єдиної думки рані не зійшлися.

Користувачка Ольга пише, що днями бачила, що поруч стояла "швидка" допомога. Хлопець зламав руку.

"Діти не просто лазять по закинутці, вони її трощать! І на хвилинку, якщо відваляться залишки даху і привалить, то будуть істерики і сльози. Сьогодні я зняла відео, якщо завтра там же побачу цих дітей, буду йти в школу і залучати служби. І не кажіть, що вас ніхто не попереджав. Хочете мати дітей-інвалідів-можете ігнорувати, хочете живих і здорових-Дивіться, де ваші діти гуляють!"—- висловила свою думку Ольга.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у центрі Мукачева двоє неповнолітніх дітей винесли з магазину деякі речі, попередньо не розрахувавшись за них.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на одному зі столичних кладовищ. 14-річний хлопчик пограбував пенсіонерку, а зробив він це для того, щоб придбати собі мобільний телефон.

Також, "Знай.иа" писав, що у Києві біля школи під номером 216. Між чоловіками і школярами стався конфлікт, в результаті якого дітей забризкали перцевим балончиком.