У Дніпрі на житловому масиві Кротова місцеві помітили незвичайні розваги молоді – дівчинка підліткового віку висіла на краю покинутого будинку без страховки. Відео з місця події надав Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

На житловому масиві Кротова на території старої покинутої лікарні молоді люди вирішили влаштувати екстремальні розваги. Чоловік, який проходив повз, зняв, як юна дівчина повністю висунулася з балкона верхнього поверху, звісивши ноги вниз і тримаючись лише на одних руках. Про небезпеку такого заняття навіть пояснювати не потрібно. Чоловік, який робив зйомку, іронічно підмітив, що це чиясь дочка і батьки навряд чи були б у захваті, побач вони таке.

Варто відзначити, що спочатку будівництво будівлі передбачало під собою лікарню, однак у роки перебудови його заморозили. Інші джерела кажуть, що будівництво було заморожено на початку 2000-х оскільки була загроза просідання будівлі, хоча причин не було. На сьогоднішній день недобудована лікарня стоїть далеко від усіх житлових будинків, а місцеві їй приписують масу загадкових історій.

У Дніпрі дівчина мало не зірвалася з покинутої будівлі / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз будівля стала улюбленим місцем багатьох сталкерів, любителів екстриму, підлітків і просто безхатніх. Але, на жаль, для любителів побешкетувати нервишками не завжди такі розваги закінчувалися добре – хтось падав і їхав у лікарню з переломами, а комусь щастило менше.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі обрушилося історичну будівлю.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на заброшке знайшли труп 12-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.