У Дніпрі школярам видадуть електронні шкільні посвідчення. Про це розповіли на порталі міської ради.

Повідомляється, що школярам Дніпра, замість звичайного паперового посвідчення видадуть пластикову карту, яка має ряд особливостей.

Читайте Знай в Google News!

За допомогою нового електронного посвідчення школярі зможуть безкоштовно проїхати в електротроанспорті, а також отримають 25% знижку на проїзд в маршрутках і атвобусах.

Крім цього, за допомогою цього документа дітям нададуть знижки на походи в театри і музеї міста.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У кожного власника посвідчення буде свій власний електронний кабінет, в якому буде відображатися не тільки бонуси документа, але і розклад уроків, а також домашнє завдання.

Крім того це посвідчення буде корисно і для батьків, адже з його допомогою вони зможуть відстежити відвідуваність дитиною школи, а також впливати на вибір додаткових секцій і шкільного меню.

Для отримання учнівського квитка необхідно пройти реєстрацію в електронній системі dniprosmart.dp.ua. Якщо з якихось причин такої можливості немає, то можна звернутися до класного керівника і заповнити анкету в письмовому вигляді.

Анкета, кадр з відео: YouTube

Новий квиток виготовлять протягом 10 календарних днів з моменту реєстрації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі закривають школи та садочки, друга хвиля близько

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві два психи одурманили школярів газом, очевидці оніміли

Також, "Знай.uа" писав, що масочний режим в школі: скільки учневі потрібно на день і як вибрати кращу