На зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою. Рідина залила сорочку мера, а чоловікові, що стояв поруч, потрапила прямо в обличчя.

Борис Філатов написав на своїй сторінці Facebook Borys Filatov про інцидент із зеленкою.

"Один мій старий товариш сказав колись хорошу фразу: "Боря, ти-реальний везунчик, тому що з тобою воюють мерзоти і ідіоти, які, в принципі, нічого не можуть тобі зробити, тому що вони — мерзоти. І ідіоти"

Друзі Мої, вони - в агонії.

Вони придумали все, що могли: сфабриковані кримінальні справи, бруд в медіа, підкуп депутатів, брехня, проплачені мітинги, «активістів» і «громадських діячів».

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вони - в агонії.

Єдине, на що вони залишилися здатні — це кидатися зеленкою.

Вони думали, що я їх боюся, втечу, сховаюся. А я продовжую проводити зустрічі навіть злегка змінивши колір.

Ви можете мене тепер тільки вбити. Тому, що я ніколи не позеленію. Як би вам цього не хотілося. Вам, поганою падали, що віддала моє рідне місто на розграбування бандитам і олігархам.", - написавши Борис Філатов.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Філатов проїхався по Зеленському через довічну стипендію для батька: "Е**не шапіто"

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "До Бени відзвітувати прилетів"

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців - люди бігли, штукатурка падала на голови