У місті Кам'янське 11-річна дівчинка отримала по обличчю від вчительки у відповідь на образу. Про подробиці події розповіла мама школярки Ольга Карповець у Facebook-спільноті "Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 3 вересня на уроці української літератури. Того дня у 11-річної Ані був День Народження, і вона отримала безліч подарунків, які під враженням розглядала на уроці. Вчителька зробила дівчинці зауваження, скинула з парти ручку і блокнот, після чого школярка обізвала її "дурепою". За цими словами від вчительки пішов удар по обличчю підопічної.

Мати Ані згодна, що її дочка була неправа в своїх висловлюваннях і жінка навіть готова була заплатити штраф за її вчинок, проте навіть такі слова не давали права викладачеві піднімати руку на дитину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після цього інциденту дівчинка почала заїкатися і їй навіть довелося звернутися до психолога. Мати звернулася до дирекції школи, однак там вирішили не звертати уваги на конфлікт навіть за умови того, що вчителька сама визнала свою провину. Факт події також підтвердила сусідка Ані по парті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі студентів розселяють по гуртожитках за новими правилами.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі на 1 вересня прийшов Дід Мороз.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в деяких школах скоротили час уроків через аномальну спеку.