В одній зі шкіл Кривого Рогу дітям вирішили подарувати нестандартне свято - на 1 вересня до них прийшов Дід Мороз. Відповідним відеороликом поділилися очевидці на просторах мережі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що у вівторок, 1 вересня, практично всі школярі України відсвяткували День знань і повернулися в школу, а хтось пішов в неї лише в перший раз. Для першокласників країни освітні установи звикли готувати особливе торжество, переводячи дітей на новий етап життя.

В одній з криворізьких шкіл вирішили підійти до свята дещо нестандартно. Замість аніматорів в мультяшних костюмах або інших розваг, до школярів запросили улюбленого зимового персонажа – Діда Мороза.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незважаючи на те, що до зими ще далеко, очевидно, дітям сподобалася затія вчителів і вони з радістю прийняли незвичайного гостя. Першокласники разом з викладачами водили хоровод навколо Діда Мороза і радісно танцювали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в деяких школах скоротили час уроків через аномальну спеку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Черкасах матір першокласниці загнобили батьки через відсутність грошей.

Також Знай.иа писав, що Дніпровські школярі масово "забили" на маски і пішли у відрив 1 вересня.