У Дніпрі аномальна спека змусила школи скоротити час уроків, щоб школярам було легше вчитися. Детальніше про це розповів Влад Малько у Facebook-спільноті "Освіта Дніпра-соціальна взаємодія, правозахист, обговорення".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що першим таке рішення надійшло від адміністрації середньоосвітньої школи №34. Через те, що в Дніпрі вже кілька днів не спадає спека (стовпчик термометра піднімається до +36 градусів), а діти ходять в масках, від чого ще важче дихати, було прийнято рішення скоротити час уроків з 45 хвилин до 30 хвилин.

Крім цього, в деяких класах були скасовані останні уроки. У деяких школах учням дозволили приходити на уроки в шортах.

Пізніше ініціативу підхопили і школи №28, 111, 89 і 31.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як розповів Влад Малько, після того як журналісти почали видзвонювати Департамент освіти, щоб підтвердити дану інформацію, чиновники заборонили скорочувати час уроків, повернувши їх до колишнього розкладу. Однак увечері, рішення змінилося і школам все ж дозволили зглянутися над своїми учнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Черкасах матір першокласниці загнобили батьки через відсутність грошей.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпровські школярі масово "забили" на маски і пішли у відрив 1 вересня.

Також Знай.иа писав, що у Києві закрили одну зі шкіл. Діти не встигли сходити навіть на перше вересня.