У Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення. Про подробиці події розповідає видання "ОСН", посилаючись на слова директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радія Шевченка.

Читайте Знай в Google News!

Як розповів фахівець, напередодні події у потерпілого лікарі діагностували інсульт. Очевидно, від безвиході, чоловік вирішив покінчити життя самогубством вельми жорстоким способом - самоспаленням. Накласти на себе руки він намагався у себе вдома, коли нікого з рідних не було поруч.

"У Томаківському районі чоловік облив себе бензином і підпалив на городі, коли вдома нікого не було. Напередодні йому поставили діагноз: інсульт. У вкрай важкому стані він був госпіталізований Марганецьку міську лікарню з діагнозом: "термічні опіки 2-3-4 ст.95%". Опіки дихальних шляхів. Травматичний шок 3 ступеня", - повідомив Шевченко.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На даний момент інформації про самопочуття потерпілого і прогнози про подальше здоров'я немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі із задніх дверей маршрутного таксі на проїжджу частину випав пасажир.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Нікополем рейсовий міжобласний автобус потрапив у ДТП на тимчасовому мосту, є постраждалі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги.