У Дніпрі співробітники патрульної поліції врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 2-ї години ночі в неділю, 30 Серпня. Співробітники роти тактико-оперативного реагування помітили на Січеславській набережній групу людей (4 підлітки та 2 дорослих) у яких виник конфлікт.

Патрульні підійшли, щоб заспокоїти людей і з'ясувати, що сталося. За словами підлітків, до них підійшов неадекватний чоловік, почав до них чіплятися, нецензурно висловлюватися і погрожувати. Поліцейські вирішили поспілкуватися з вказаним чоловіком в ході чого помітили, що у нього є ознаки наркотичного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він продовжував вести себе неадекватно і постійно кричав, після чого почав говорити, що вчинить самогубство. Патрульні спробували заспокоїти чоловіка, проте той раптово зірвався з місця і стрибнув з паркану набережної в Дніпро.

Інспектори ТОР оперативно відреагували і кинулися рятувати самогубцю. Один з поліцейських встиг скинути бронежилет і зброю і пірнув за постраждалим. Він встиг схопити чоловіка, коли той вже пропав під водою.

Неадеквата витягли на берег, закували в кайданки і відправили в Дніпровське відділення поліції. Там йому вже викликали швидку психіатричну допомогу і супроводили в лікарню. У постраждалих підлітків у присутності батьків зібрали пояснення та заяву, передавши їх правоохоронцям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром душевнохворих "лікували" тортурами і побоями.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Павлоград співробітники виконавчої служби масово заарештовують майно городян.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на території геріатричного пансіонату літній чоловік вистрибнув з вікна.