У Дніпрі в Самарському ВП (колишнє РВВС) застрелилася співробітниця поліції у своєму робочому кабінеті. Детальніше про це розповів громадський діяч Олександр Слободенюк на своїй сторінці в Facebook.

Повідомляється, що подія сталася у суботу, 11 липня. 30-річна співробітниця превенції зі званням старшого лейтенанта вистрілила собі в голову з табельної зброї – пістолета Макарова. Все це сталося в її особистому робочому кабінеті.

У Дніпрі застрелилася співробітниця поліції / фото: Олександр Слободенюк в Facebook

Як тільки співробітницю виявили колеги, на місце викликали бригаду швидкої допомоги, яка госпіталізувала її в лікарню імені Мечникова. На момент прибуття в лікарню поліцейська ще була жива, проте вже через кілька хвилин медикам довелося констатувати її смерть.

Прес-офіцер ГУ НП у Дніпропетровській області Ганна Старчевська даний факт підтвердила.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Олександр Слободенюк зазначив, що не знає, що робити з працівниками, щоб вони кінчали життя самогубством прямо на робочому місці. Більш того, громадський зауважив, що дану новину не розмістили на офіційному сайті ГУНП, з чого зробив висновок, що інцидент намагаються приховати.

Пост Олександра Слободенюка в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Кривому Розі бездомні собаки нападають на людей.

Як повідомляв портал Знай.иа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі п'яний чоловік чіплявся до дівчини, думаючи, що це його дружина.