У Дніпрі полковник поліції Павло Савенко покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову з карабіна. Про трагічну подію розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

У Дніпрі застрелився полковник поліції Павло Савенко / фото: відкриті джерела

Повідомляється, що трагедія сталася 25 червня в будинку загиблого на вулиці Янгеля. Дружина поліцейського прийшла додому після прогулянки з дитиною приблизно о 20:30. Вона помітила, що одна з кімнат квартири зачинена зсередини. Відкривши двері, вона виявила бездиханне тіло чоловіка. Як з'ясувалося, він прострелив собі праву скроню. Поруч з ним виявили лежачий на підлозі карабін і гільзу від патрона.

Після обстеження місця події, правоохоронцям не вдалося виявити передсмертну записку. Дружина загиблого заявила, що не знає, через що міг застрелитися її чоловік.

Користувачі соцмереж висловлюють щирі співчуття.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пост Івана Начовного в Facebook / скріншот

Пост Юлії Сегеди в Facebook / скріншот

Пост Дениса Пефтіева в Facebook / скріншот

Співчуття користувачів Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі поїзд збив коляску з дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі мотоцикл на швидкості врізався у вантажівку.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром троє підлітків побили 9-річного хлопчика.