У Дніпрі на території геріатричного пансіонату літній чоловік вистрибнув з вікна. Про подробиці події розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 29 серпня, в геріатричному пансіонаті, розташований на вулиці Гаванській в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра. Під вікнами будівлі виявили літнього чоловіка без ознак життя.

За попередньою інформацією, чоловік випав з вікна 3 поверху. Одна з версій правоохоронців - самогубство. Причина, яка могла спровокувати його піти на цей крок, встановлюється. За інформацією з особистих джерел, загиблому було 72 роки.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На даний момент інформація про подію була передана правоохоронним органам, яким належить з'ясувати всі обставини інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли - рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся в перехожим, через що потім зав'язалася бійка.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.