У Дніпрі двоє чоловіків перебігали дорогу в недозволеному місці, в слідстві чого один з них потрапив під колеса легковика. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор" з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 2 вересня, на вулиці Калиновій поблизу будинку №74. За попередньою інформацією, двоє чоловіків, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, перебігали дорогу в недозволеному місці. Що примітно, пішохідний перехід знаходився в декількох десятках метрів від місця події.

Як наслідок - один з чоловіків потрапив під колеса легкового автомобіля Lada. На місце події прибув наряд поліції та швидка медична допомога. Попередньо, у літнього чоловіка діагностували закритий перелом ключиці, перелом таза, перелом кісток гомілки. Крім цього, у нього присутня черепно-мозкова травма і забій органів черевної порожнини. Постраждалого госпіталізували до лікарні ім. Мечникова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Другому чоловікові пощастило більше – він не потрапив під колеса авто і успішно зник з місця події. На місці працювали правоохоронні органи, яким належить з'ясувати всі подробиці події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що екс-нардеп і заслужений лікар України Андрій Шипко вперше прокоментував аварію на воді, в якій його вважають винуватцем.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги.

Також Знай.иа писав, що під Нікополем рейсовий міжобласний автобус потрапив у ДТП на тимчасовому мосту, є постраждалі.