13 вересня на проспекті Слобожанському трапилася серйозна ДТП. Власник Toyota Land Cruiser збив людину просто на пішохідному переході. За попередньою інформацією пішохід був у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Водій автівки розповідає, що він пересувався по проспекту Слобожанського в крайньому лівому ряду на зелене світло світлофора. На острівці безпеки, навпроти ТЦ "Наша Правда" стояло декілька людей, через мить, один з них вирішив вийти на дорогу і потрапив під колеса позашляховика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Очевидці розповідають, що горе-пішохід через сильний удар пролетів декілька метрів. З місця пригоди, його терміновим порядком, госпіталізували з численними травмами.

За словами свідків і поліції, від потерпілого виходив різкий запах алкоголю. Рух по проспекту у бік вулиці Калиновій здійснювалося по центральній і правій смузі.

Нагадуємо, що в Дніпрі сталася масштабна автомобільна аварія, яку здійснив нетверезий водій легковика.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно в місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда і втік з місця аварії.