У середу, 5 серпня, близько 11 ранку на перехресті проспекту Трубників і вулиці Пилипа Орлика в Дніпрі сталося ДТП.

Городянка зі своїми вихованцями хотіла перейти дорогу по "зебрі", і в цей момент її збило авто, що рухалося по проспекту Трубників у бік площі Незалежності.

Момент аварії записала міська камера відеоспостереження.

Постраждалу жінку забрала швидка-зараз вона знаходиться в 1-й міській лікарні з черепно-мозковою травмою і переломом променевої кістки.

Одна з собак - чихуа-хуа, загинула на місці. У другої-лабрадора - важка травма голови, пес знаходиться в Нікопольському притулку для тварин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що в Запорізькій області сталася смертельна ДТП за участю автомобіля BMW і MAN. На місці відразу загинуло чотири людини.

Попередньо було встановлено, що водій легковика рухався в бік Бердянська, і раптом, під час обгону, скоїв зіткнення з вантажівок. В результаті, водій іномарки і три пасажири (1995, 1997 і 2001 року народження) загинули на місці.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Києвом обвалився будинок, немічного дідуся з онуком дістали з-під завалом-трагедія на Позняках перед очима

Також портал " Знай.ua" писав, що У Львові зіткнулися КІА та Skoda, скрегіт металу і машини вщент-бензин і кров на узбіччі

Також портал " Знай.ua" писав, що Слуги з Чернівців змиють 6 мільйонів у каналізацію