У вівторок, 1 вересня, дика трагедія приголомшила Дніпропетровську область. У селі Обухівка чоловік приїхав до території кладовища і вкоротив собі віку у власній машині. Випадок стався на вулиці Вознесенській.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції.

За попередньою інформацією, чоловік приїхав до кладовища на своєму ВАЗ, дістав рушницю і вистрілив собі в голову. Звук пострілу помітили місцеві мешканці, вони і викликали до місця НП швидку допомогу і поліцію.

Медикам, які приїхали на місце події, залишалося лише констатувати смерть. Що спонукало загиблого на такий крок, поки невідомо, це належить з'ясувати слідчим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Трохи раніше в Дніпрі співробітники патрульної поліції врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство. Інцидент стався близько 2-ї години ночі в неділю, 30 серпня. Співробітники роти тактико-оперативного реагування помітили на Січеславській набережній групу людей (4 Підлітки і 2 дорослих) у яких виник конфлікт.

Патрульні підійшли, щоб заспокоїти людей і з'ясувати, що сталося. За словами підлітків, до них підійшов неадекватний чоловік, почав до них чіплятися, нецензурно висловлюватися і погрожувати.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.