У Дніпрі прощаються з маленьким Данею, який довгий час боровся з важким захворюванням. Про скорботну новину розповіла Аліна Кирпале у Facebook-спільноті "Західний-ж. м. Західний-West housing estate".

Читайте Знай в Google News!

Як написала дівчина, в неділю, 30 серпня, стало відомо про смерть маленького Дані, який довгий час боровся за життя з важким захворюванням. Небайдужі городяни допомагали родині хлопчика з лікуванням, а лікарі робили все можливе, щоб зберегти дитині життя.

Однак, дива не сталося і тепер рідні змушені прощатися з Данею. Користувачі просять допомогти родині хлопчика зі збором грошей на похорон.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Що ж таке відбувається? Данечка.... як так???? ... Начебто тільки з мамою твоєю говорили, про те, що б тобі допомогти з лікуванням, що є шанси, що все буде добре.....😭😭😭 ... Люди! Західний! Мені навіть уявити складно як вона зараз себе почуває.... Допоможіть їй на організацію похорону. Матері не повинні ховати своїх дітей, не повинні!!!😭😭😭", - пише Аліна Кирпале.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі діти закидають камінням міське та приватне майно.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Орловщині чоловік напав на дитину з викруткою.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області дівчинка стала жертвою агресії своїх ровесниць.