Стало відомо про маленького жителя міста Дніпро, якому незважаючи на свій вік, вже довелося багато чого пережити. Без вашої допомоги йому не впоратися.

Таким чином, повідомляється, що у маленького Лева велика пухлина мозку, яка, на жаль, є неоперабельною.

Родом він з Каменська, і батьки просять допомогу у всіх небайдужих допомоги. Про це стало відомо з групи Міністерство добрих справ у Facebook.

Зараз сім'я хлопчика знаходиться в Києві, в даний момент Лева проходить променеву і фіз.терапію в Києві.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Батькам довелося звільнитися з роботи для того, щоб щодня перебувати поруч з хлопчиком. Лікарі не можуть дати поки що ніяких втішних прогнозів, однак, всі вірять в те, що диво станеться, і маленький Лев Бардін знову буде здоровим.

Папа Леви знайшов невеликий підробіток в Києві, він намагається як може і кожен день поспішає до свого хлопчика, щоб чимось порадувати його і побачити його щасливу посмішку.

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого чоловіка, який повертався додому з Польщі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня.