У Дніпрі співробітники комунальних служб провели дератизацію в підвалах житлових будинків. Детальніше про це розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Мешканці будинків по вулиці Гладкова, 7 і 7а Шевченківського району Дніпра часто скаржилися на навалу гризунів, які жили в підвалах і забиралися в квартири. Дане явище може бути вкрай небезпечним, оскільки гризуни є переносниками різних інфекцій.

За вказаною адресою комунальники не вперше проводять дератизацію. Як розповіла одна зі співробітників комунальної служби, після першої обробки гризунів практично не залишилося.

"Ми обробили підвальні приміщення та прибудинкову територію по можливості, щоб тварини не дістали ядоприманку. Місця обробили засобом "щуряча смерть". Це повторна дератизація за даною адресою. Після першої обробки мешканці будинків кажуть, що гризунів вже не видно", - повідомила Ірина Худайберганова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Мешканці будинків розповіли, що щури турбували їх вже давно, проте комунальники швидко відреагували на їхні скарги і усунули проблему.

"У нас двір дуже доглянутий і красивий. Були щури, ми їх постійно ганяли і труїли. Добре, що смітники заварили, так як гризуни лізли і звідти і пробиралися в під'їзди. Комунальні служби труять постійно. Спасибі місцевій владі за те, що вони добре все прибирають і труять щурів", - розповіла мешканка будинку Раїса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром помітили величезного павука, який до жаху налякав жителів приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі жителі одного з житлових масивів помітили унікальне явище-гало.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.