Стало відомо про навалу щурів у місті Дніпро. Як місто намагається боротися з гризунами.

Таким чином, повідомляється, що щур є давнім ворогом всього людства, який знищує всі харчові запаси, є рознощиком різних захворювань, а також шкодить дому. Вже не одне століття люди намагаються боротися з ними, а це, завдання не з легких.

Їм нічого не варто оселитися в будинку людей або прилеглих приміщеннях, так як тут вони можуть отримати легкий доступ до продуктів харчування.

Про це всі дізналися з сюжету ДніпроTV.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якщо щури живуть в підвалі, під'їзді, гаражі, або ж сараї, то мешканці будинку чітко чують як вони тупотять. При цьому, вони можуть навіть проникнути в квартиру через каналізацію і розмножуватися з великою швидкістю.

Прибрати з дому їх досить складно, і як показав досвід, в цій боротьбі далеко не всі засоби хороші. Ні капкани, ні клейові пастки, ні ультразвукові відлякували не виявилися ефективними. Єдиний адекватний спосіб-професійна дератизація, яка спрямована на масове знищення гризунів.

Як з'ясувалося у комунальних служб, які проводять цю процедуру, дератизаторы не осадятся одним методом.

Фахівці застосовують комплекс робіт, який включає застосування сильних отрутохімікатів, і при необхідності механічне знищення. Але виникає правомірне питання, наскільки безпечні ці кошти для людей і домашніх вихованців? Яка ефективність в даній процедури? Як часто повинна проводитися дератизація і багато іншого.

Нагадаємо, що у Львові посеред вулиці виявили десятки мертвих голубів.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині діти, на колінах, схилили голови та подякували ремонтникам, які зробили дорогу.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті накопичується 300 тонн сміття на рік, зараз легальні полігони в області на 90% заповнені.