У Дніпрі на набережній одного з житлових масивів собаки погризли молоді дерева. Детальніше про це розповіла Ніна Кошкіна у Facebook-спільноті "Вся жизнь о Фрунзенском. Днепр".

Читайте Знай в Google News!

Як написала Ніна Кошкіна, на набережній на житловому масиві Фрунзенський чиїсь собаки погризли кору на двох молодих деревах. Жінка підкреслила, що було б здорово милуватися ними, проте їх наздогнала сумна доля. Вона звернулася до всіх собачників житлового масиву, стежити за своїми вихованцями, щоб жителі і далі змогли милуватися природою.

Користувачі мережі розділилися в думках - багато хто почав відстоювати права собачників заявляючи, що гризуть дерева дикі тварини. Однак Ніна зазначила, що під багатьма деревами крім згризеної кори є ще й ями, які часто виривають собаки. Деякі ж навпаки, почали робити собачникам зауваження за те, що ті не стежать і не прибирають за своїми вихованцями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі водій влаштував ДТП і втік, залишивши свого вихованця поліції.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про навалу щурів у місті Дніпро.

Також Знай.иа писав, що у селі Широка Дача змія налякала покупців продуктового.