У Дніпрі чоловік, під час купання в одній з водойм, виявив заряджений гранатомет. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 27 серпня, на вулиці Кропивницького, 77. Хлопчик і чоловік відпочивали на одній з водойм, розташованої неподалік коксохімічного заводу.

Останній пішов купатися у воду, як раптом виявив щось на дні. Спочатку він подумав, що це просто рак, проте, коли дістав знахідку, був сильно здивований. Як виявилося, на дні водойми лежав заряджений гранатомет. На місце події він негайно викликав вибухотехніків.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прибулі рятувальники обстежили знайдений предмет і встановили, що він небезпечний, так як пролежав на дні досить довгий час. На місці боєприпас знешкодити не вдалося, тому вибухотехніки відправили його на експертизу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі перехожі помітили "бізнесмена", який продавав нібито старовинні монети за шалені гроші.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі рятувальники допомогли чоловікові, який опинився під завалами покинутого будинку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого.