Дніпрянин зіткнувся з неприємною знахідкою в куплених пампушки з часником. Детальніше про бридкої купівлі розповів Павло Лагунов в Facebook-спільноті "12 квартал Дніпра".

За словами жителям Дніпра, нещодавно він здійснив покупку в продуктовому магазині Veles. Він придбав пампушки з часником, проте вдома його чекала вельми неприємна знахідка. Коли він зламав одну з пампушок, то виявив у ній шевський цвях.

Повертати продукцію вже не має сенсу, оскільки довести факт знаходження в пампушке стороннього предмета було б досить складно. Щоб хоч якось убезпечити жителів міста, він розповів про подію в місцевій групі.

Дніпрянин виявив цвях у пампушки з часником / фото: Павло Лагунов в Facebook

Дніпрянин виявив цвях у пампушки з часником / фото: Павло Лагунов в Facebook

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Думки користувачів мережі розділилися. Багато відзначили, що даний магазин постійно стикається з подібними неприємностями – то проб'є в чек чуже морозиво, то дають неповну здачу, то проб'ють один продукт двічі та інше.

Коментарі під постом Павла Лагунова в Facebook / скріншот

Одна з користувачок написала, що цей пост більше схоже на провокацію, а автор просто намагається дискредитувати магазин. На її думку, покупець міг спокійно взяти пампушки, цвях і сфотографувати їх разом на телефон.

Коментарі під постом Павла Лагунова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі супермаркет торгує протухлими консервами.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі дівчині трапився неприємний сюрприз в лаваші – цвіль.

Також Знай.иа писав, що на одному з ринків Дніпра покупцям продають тухлі пташині туші.