На Дніпропетровщині правоохоронці вилучили у чоловіка гранатомет та дві гранати з запалами.

Про це повідомляє інформаційний портал format.

В поліції розповіли, що отримали оперативну інформацію про ймовірне зберігання вогнепальної зброї у приватному будинку мешканцем Марганця. Працівники поліції швидко провели санкціонований обшук.

Правоохоронці під час обшуку вилучили гранатомет РГД-26 та дві гранати: гранату РГД-5, гранату Ф-1 та два запали до них.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Зараз розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що у Києві на станції метрополітену "Театральна" і "Золоті ворота" закриті на вхід/вихід через анонімне повідомлення про мінування. Стало відомо, що на даний момент на станціях проводиться перевірка.

Як повідомляв Знай.uа у Львові малолітній шумахер влетів у бетонний стовп: розігнався не по-дитячому, є жертви.

Нагадаємо, з СІЗО до моргу: нелюда, який поглумився над дитиною, спіткала страшна доля.