Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував приїзд президента Володимира Зеленського в місто. Відповідний пост міський голова опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Як написав Філатов:"Сьогоднішній візит Президента в Дніпро перетворився на шоу, яке тхне". Міський голова мав на увазі під цим збори мітингів, провокації, плакати і брехню. Мер заявив, що проблема цього "шоу" полягала в тому, що самі сценаристи і постановники підлаштували все так, що саме міська влада виявилася поганою.

Борис Філатов зазначив, що на зустріч президента в аеропорту його ніхто не запрошував. Його викликали з ОДА лише о 8:45, коли літак Володимира Зеленського мав приземлитися вже о 9:20.

"Це - безпрецедентний випадок у політичній історії України. Керівники можуть відверто недолюблювати один одного, але не мають права перетворювати офіційні заходи в ристалище з'ясувань відносин і зведення особистих рахунків", - пише мер. "Фактично мене хотіли привезти не на офіційну церемонію зустрічі, а на проплачений кримінальним авторитетом Наріком мітинг, який вчора збирали по всьому місту за 600 гривень «з обличчя» і розмістили на аеропортовій «розвилці» по шляху проходження кортежу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Далі, за словами міського голови, почався "цирк". Він згадав про нахабну брехню міністра інфраструктури Владислава Криклія про те, що в Дніпрі ось-ось почнуть будувати аеропорт і вже почалися підготовчі роботи. Тільки ось тендер на це будівництво "злетів" і Філатов навіть надав відповідне посилання на торги, що не відбулися.

"Не хочу зупинятися на сумному. Скажу лише одне. Дніпро завжди радий гостям. Будь-яким. І робити таке шоу - це, в першу чергу, проявити неповагу не до мера, а до всієї територіальної громади", - пише Філатов.

На закінчення мер Дніпра заявив, що команді, яка обіцяла країні принципово нову політику необхідно було набирати не олігархів і мафіозі, а людей, які дійсно працюють.

"Гидливі відчуття. Але я звик. І чекаю, як вже зрозуміло, нову серію погано пахнучого шоу. Тепер знову з обшуками і автоматниками з Києва. ... І, так, хлопці, картоплю-фрі з Макдональдса замість торішньої шаурми, народу Ви вже не згодуйте...",- підсумував міський голова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що хоче бачити Дніпропетровщину космічним мозком і серцем всієї Європи.

Як повідомляв портал Знай.иа, кандидатом у мери міста Дніпро від політичної сили "Слуга народу" став Сергій Риженко.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпро пройшов мітинг проти президента України Володимира Зеленського.