Стало відомо. Йотом, що комунальники почали ретельно готуватися перед приїздом президента Володимира Зеленського в місто Дніпро.

Таким чином, повідомляється, що на трасі, яка веде з Дніпра в Кривий Ріг, екстрено почали забиратися сміття в очікуванні, коли приїде український гарант.

Робітники в помаранчевих комбінезонах терміново прибирають все навколо, щоб Володимир Зеленський оцінив чистоту міста по достоїнству.

Крім цього, на трасі чергують співробітники правоохоронних органів. Глава приїде в місто вже сьогодні, 26 серпня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Насамперед Зеленський відправиться на презентацію будівництва нового міжнародного аеропорту в Дніпрі. Після чого ознайомитися з ходом реконструкції автомобільної дороги М-04 Дніпро-Кривий Ріг. Також президент познайомиться з будівництвом критої спортивно-демонстративної споруди для ігор, яка розташована на території комплексу "Олімпійські резерви".

До 13: 10 главу держави очікують в яхт-клубі "Січ", де відбудеться презентація стратегії розвитку Дніпропетровської області. Після обіду Володимир Зеленський відправиться на батьківщину - в місто Кривий Ріг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський неправильно назвав головну площу Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філатов розкрив плани слуг Зеленського щодо "захоплення" Дніпра.

Також Знай.иа писав, що Дніпро позбувся національного рекорду за розміром прапора після встановлення більшого в Києві.