Президент України Володимир Зеленський, під час робочої поїздки до Дніпра відвідав місцевий Mc'donalds. Про це розповіли у виданні OBOZREVATEL.

Повідомляється, що Володимир Зеленський під час візиту в Дніпро, разом з чиновниками, пообідав у місцевому Mc'donalds.

Читайте Знай в Google News!

Разом з президентом у закладі перебували голова офісу президента Андрій Єрмак, заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко та голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Президент зайшов до закладу в масці і не знімав її під час спілкування з персоналом. У його замовленні були нагетси, соуси і бургери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зеленський, разом з чиновниками розташувався за столиками в Mc'donalds і лише під час прийому їжі зняв маску.

Також, главу держави попросили сфотографуватися з маленькою дівчинкою.

Крім того, у виданні опублікували відео з візитом Зеленського в Mc'donalds в Дніпрі. На ньому можна помітити, як президент України робить замовлення на касі закладу і розташовується за столиком з чиновниками.

Зеленський в Mc'donalds в Дніпрі, кадр з відео: OBOZREVATEL

Зеленський в Mc'donalds в Дніпрі, кадр з відео: OBOZREVATEL

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у середу, 26 серпня, в Дніпропетровську область приїде президент Володимир Зеленський. У мережі опублікували програму візиту Глави держави.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі "втомився" міст перед приїздом Зеленського-тримайтеся, "розбійники"

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що на мітингу проти Зеленського в місті Дніпро сталася бійка. Дівчат били і хапали за руку.