Мер Дніпра Борис Філатов розповів про цинізм і бездарність чинної влади, яка намагається взяти під свій контроль міста України. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Як написав міський голова, вже більше року "Слуги народу" намагаються завалити його нескінченними кримінальними справами щодо закупівель мерії, реконструкції Нового мосту та іншого. Політики надсилають до Дніпра столичну СБУ, Генпрокуратуру та інші органи, які намагаються знайти хоч якісь докази корупції місцевої влади.

Читайте Знай в Google News!

Борис Філатов / скріншот з відео

Філатов розповів, що протягом року в мерії неодноразово побували люди з автоматами, які перевертали все догори дном. Більш того, нещодавно вони винесли двері в квартирі сестри його політтехнолога, перерили всі речі і вкрали особисті заощадження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ті ж "слуги", за словами міського голови, втручалися в реконструкцію Нового мосту, намагаючись заборонити його введення в експлуатацію, на рік і два місяці загальмували будівництво метро, не видаючи дозволу на вибухи турецькому підряднику. І лише після того, як Філатов почав говорити про це по всіх телеканалах, дозвіл все ж видали, тільки ось місто втратило дорогоцінний рік.

"Я був упевнений, що це вже було точно дно. Адже мавпам дали гранату, а вони сидять і намагаються її розібрати. Але дна, схоже, для цієї влади не існує. ... Шановні земляки, напевно, ви вже звернули увагу, що в Дніпрі останнім часом стали масово внаглу відкриватися наливайки, які мерія намагалася закрити? Що знову, немов гриби після дощу, стали плодитися ларьки? Пояснення, чому торгаші, що труять людей, знову відчули себе безкарними, дуже просте. Тому, що Генеральна прокуратура витребувала до себе у провадження всі кримінальні справи щодо знесень у Дніпрі стихійних ринків (!), ларьків (!!) і наливайок (!!!) за весь час моєї каденції. Мерія, нібито, дорогі земляки, займалася в цьому питанні самоуправством. Гаразд би хоч один ларьок або наливайку Філатов собі вкрав або ж кришував, а він же, навпаки, скотина, їх зносить. І тому будемо тепер його судити", - пише Філатов.

Міський голова розповів про ще одну "схему", якою тепер промишляють в уряді. За його словами, Міністерству фінансів видали доручення не давати місцевій владі кредити на благоустрій міста. Вся справа в тому, що їм не вдалося залякати мерів кримінальними справами, тому тепер вони блокують їх діяльність за допомогою грошей.

"Я вже чітко розумію, що для них не існує дна, але мені гірко лише за одну обставину. Що ця цинічна і брехлива кліка думає, ніби воює з Філатовим або іншими мерами. А за підсумком, від безсилля і власної гидоти, робить підлості простим людям...."- уклав мер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов негативно відреагував на відродження ФК "Кривбас".

Як повідомляв портал Знай.иа, мер Дніпра розповів про важкий період життя.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов може піти на самоізоляцію через COVID-19.